SHOCKWAVE behandling

Schockwave behandling mod smerter

(chokbølgeterapi) smertelindring:

SHOCKWAVE er en enkel og praktisk behandlingsmetode, som kan lindre både akutte og kroniske smerter.

SHOCKWAVE behandling er en moderne og yderst effektiv behandlings metode, hvorved højfrekvente lydbølger påføres et skadet område på kroppen. Med denne innovative metode kan patologiske forandringer af muskler, sener og ledbånd samt det skeletale område systematisk behandles. Allerede efter 1-2 behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden. Behandlings metoden fjerner smerte symtomer og genopbygger mobilitet og giver patienten en forbedret livskvalitet.

Hvordan virker Shockwavebehandling:

Shockbølger overfører energi til vævet i form af lydbølger. I dette tilfælde overføres energien til behandlingsområdet og har en positiv effekt på vævets stofskifte og blodcirkulation. Man forsøger således via tilførsel af energi til vævet at påvirke egen ”reparationsevne”.
Trykbølger dannes ved at trykluft accelerer et ”projektil” som støder på en metalflade, der er i kontakt med huden via gel. Projektilets bevægelsesenergi bliver omdannet til trykbølger når det rammer metalfladen og overføres derefter til det beskadigede væv beliggende under huden.

Hvor effektiv er Shockwave behandling

Efter kun et par behandlinger vil 75 % af alle patienter opleve smertefrihed eller væsentlig smertereduktion.

Hvad behandler jeg:

Trykbølgeterapi anvendes ved behandling af kroniske eller specifikke punktvise smerter og forkalkninger i vævet, især ved knogle-/ senetilhæftninger.

Her er listet nogle af de mest almindelige indikationer:

ORTOPÆDISK

  • Hælspore
  • Tennisalbue
  • Golfalbue
  • Achillessene problemer
  • Skulder problemer
  • Hofte problemer
  • Knæ problemer

Comments are closed.