Laserterapi

Laserterapi er en veldokumenteret terapeutisk behandling, som effektivt stimulerer cellerne i sener, muskler, bindevæv og led, og derved fremmer kroppens immunforsvar, blodcirkulation og naturlige helingsprocesser.

Langt de fleste behandlinger der i dag tilbydes ved akutte og kroniske smertetilstande virker kun kortvarigt smertelindrende eller symptomdæmpende. Med laserterapi derimod, stimuleres kroppens celler direkte til at ”reparere sig selv”.

Laserterapi er ikke alternativ behandling og terapeutiske effekter er veldokumenteret. Der foreligger i dag forskning, der klart dokumentere, at laserterapi er særdeles effektivt til at stimulerer cellerne i sener, muskler, bindevæv og led. På denne måde stimuleres kroppens immunforsvar, blodcirkulation og naturlige helingsprocesser.

”Opfindelsen” af laser lys som behandling af betændelse og smerter er af nyere dato, hvor man før brugte klasse III – lav energi lasere, anvender jeg den seneste nye teknologi inden for laser terapi, klasse IV – høj energi lasere. Hvor en behandling før varede 50 minutter, kan en behandling i dag gøres effektivt på 15-20 minutter.

Hvad er laserterapi?

Laserlys er i sin enkelthed aktiveret og forstærket lys, som overføres til kroppens celler som lysenergi. Lysenergien sætter gang i kroppens naturlige biologiske processer og opheling af cellerne i vævet.

Hvordan virker laserbehandling?

Laserterapi reducerer effektivt smerter og betændelsestilstande i muskler, sener og led. Laserterapi har en positiv effekt på både akutte og kroniske smerter. Smerter forvoldt af skader afhjælpes også med stor succes.

Udover at afhjælpe og forebygge smerter, øger behandlingen blodgennemstrømning og styrker kroppens immunforsvar. Cellerne stimuleres ligeledes i kroppen så affaldsstoffer udskilles og ny energi dannes.

Forløb

Selve laserterapi behandlingen foregår liggende eller siddende og vare alt fra 10 til 20 minutter afhængig af smerteproblematikken. Behandlingen er smertefri og ufarlig.

Det typiske behandlingsforløb består af 6-12 behandlinger. For at opnå den bedste effekt, er det vigtigt at behandlingerne i begyndelsen gives kontinuerligt. Jeg anbefaler minimum 4 behandlinger inden for 8 dage. I nogle tilfælde kan der være behov for enkelte ekstra behandlinger.

Comments are closed.